Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την υποστήριξη του Συλλόγου, στη δράση του “Σατιρικόν” που πραγματοποιήθηκε στις 14/3/2021.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες για την όμορφη βραδιά που χάρισαν στον κόσμο που το παρακολούθησε. Στην περίοδο αυτή, χρειαζόμαστε όλοι να τραγουδάμε και να χαμογελάμε.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε με οποιονδήποτε τρόπο.
Εκ του ΔΣ

«ΣΑΤΙΡΙΚΟΝ» μια μουσικοθεατρική παράσταση livestreaming Αφιέρωμα στο Ελληνικό σατιρικό τραγούδι Μια μουσικοθεατρική παράσταση που φιλοδοξεί να είναι ένα διαχρονικό αφιέρωμα στο σατιρικό τραγούδι από την εμφάνιση της ελληνικής δισκογραφίας μέχρι σήμερα. Με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Στάθη Παχίδη, η μουσική διαδρομή ξεκινά από τον Αττίκ και τον Θεοφραστο Σακελλαρίδη, προχωρά στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Γιώργο Ζαμπέτα, κάνει στάση στον Μάνο Χατζιδάκι, στον Μάνο Λοΐζο και στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και φτάνει μέχρι τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους Άγαμους Θύτες.

Τραγούδια με πλάγιο βλέμμα και με χαμογελαστή διάθεση που ενώνουν εποχές και αισθητικές με κοινό νήμα την σάτιρα. Τραγουδούν: Στάθης Παχίδης – Δέσποινα Σκέντου Special guest: ο Χρήστος Μητρέντζης. Η ορχήστρα αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς της Θεσσαλονίκης: Γρηγόρης Σημαδόπουλος: Πιάνο και ενορχηστρωτική επιμέλεια Τραϊανός Αλμπανούδης: μπάσο Αλέκος Παπαδόπουλος: Τύμπανα – κρουστά Δέσποινα Σκέντου: βιολί-φωνή ο Χρήστος Μητρέντζης μπουζούκι

Η δράση αυτή υποστηρίζει τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών, Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών Αλμωπίας με διακριτικό τίτλο ¨Προσφορά Ζωής”

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας με διακριτικό τίτλο «Προσφορά Ζωής» (Ε.Μ.Α. Α.Μ.15789) ιδρύθηκε το 2020 και σκοπός τους είναι η εθελοντική δράση σε ότι αφορά τη δωρεά αίματος, αιμοπεταλίων, μυελό των οστών και ομφαλιοπλακουντιακού αίματος με ενημέρωση, συμμετοχή, δράση. Η δράση τους φαίνεται αναλυτικά μέσω της ιστοσελίδας τους www.prosforazoisalmopia.gr καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, instagram, tweeter, YouTube, pinterest.

Η εβδομαδιαία μεταφορά των αιμοπεταλιοδοτών τους στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με ενοικιαζόμενο όχημα, εθελοντικές αιμοδοσίες στις κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας, διανομή έντυπου υλικού για ενημέρωση, ημερίδες, περιλαμβάνονται στις μελλοντικές δράσεις μας.

Στηρίξτε τους στον παρακάτω λογαριασμό Εθνική Τράπεζα IBAN: GR 4801103190000031900553285

Αφήστε μια απάντηση