Ευχαριστήριο

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν κοντά μας τόσο καιρό που με τη βοήθεια και τη στήριξή τους μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Αλμωπίας και τη ΔΗΚΕΑ για το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ μας προκειμένου να μεταφέρονται οι αιμοπεταλιοδότες στο Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου. Είναι κάτι που δεν έχει γίνει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε  την ATG Digital για την μεγάλη στήριξη στο έργο μας, δωρίζοντας το domain name, την κατασκευή και τη φιλοξενία της σελίδας του συλλόγου  www.prosforazoisalmopia.gr.

Ευχαριστούμε τον κο Παναγιωτίδη Σάββα για την προσφορά του, δωρίζοντας κάρτες και μαγνητάκια με το λογότυπο του συλλόγου.

Τον κο Δήμτση «Πάνθεον» για τη δωρεά ενός εκτυπωτή.

Τον κο Αμανατίδη Εμμανουήλ «Woodenlegs» για τις σταγόνες .

Τον κο Κωνσταντινίδη Ηρακλή για την προσφορά ξυλείας καθώς και τον κο Κίτσο Βασίλη για το στήσιμο του γραφείου.

Τον κο Κούτσουλα «Mega Euronics» για την προσφορά κλιματιστικού, τηλεόρασης και ψυγείου.

Τον κο Χριστιανίδη Θεόδωρο «Print Art” και τον κο Ματζερίδη Σάββα «Καφέ Nemesis» για τη σημαία.

Την κα Προκοπίδου  βιβλιοπωλείο «Συμβολή» για την προσφορά της σε γραφική ύλη και αναλώσιμα είδη γραφείου.

Τον κο Καραχάλιο Σταύρο «Το χαρτοπωλείο» για την προσφορά του σε χαρτική ύλη.

Το παντοπωλείο Παναγιωτελίδου Αγγέλα και το σούπερ μάρκετ Ουσταπασίδης – Αποστολίδου Παρέσσα για την προσφορά τους σε είδη καθαριότητας και νερά.

Τον κο Χατζηγιαννίδη  Ιωάννη για την προσφορά του σε ηλεκτρολογικό υλικό και εγκατάσταση

Τον κο Τσομπανίδη Κυριάκο για την προσφορά του στην τοποθέτηση της πινακίδας

Τον κο Τσαμπούρη Γιώργο για την ηλεκτρονική του στήριξη και τη δωρεά ενός λαπτοπ.

Τον κο Λευτέρη Μπογδάνη κομμώσεις «Blueberry» για τη δωρεά μαλλιών

Την εταιρεία «The Bodyshop» για την προσφορά, δωρίζοντας επαναχρησιμοποιούμενα αντικείμενα, επίπλων (καρέκλες γραφείου) και 3 ηλεκτρονικών υπολογιστών (πύργος, ποντίκι, πληκτρολόγιο). Για το γραφείο κρατήσαμε το ένα σετ και κατόπιν απόφασης ΔΣ τα υπόλοιπα τα δωρίσαμε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και στον Μορφωτικό Σύλλογο Ριζοχωρίου.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με τις δωρεές τους: Το ζαχαροπλαστείο «Μελίρυτον», το εστιατόριο «Διόνυσος», τη «Jetoil» Παντελίδης Φώτης, το σούπερ μάρκετ «Ευαγγελίδης», την κα Μπαγκή θεοδώρα «Παραδοσιακά προϊόντα Όρμας», το Σύλλογο Γυναικών Όρμας, το Σύλλογο Νέων Όρμας, τον κο Αβραμίδη Ιωάννη, τη Θεατρική ομάδα Αψάλου «Βρόντιδες», την κα Ιωάννου Ελένη, τον κο Μήνο Χρήστο, τον κο Μόρνου Κωνσταντίνο, , την κα Τοπαλίδου Ελένη «καφέ Θέασις», τον κο Χρυσίδη Κωνσταντίνο, την κα Μπερμπέρη Δήμητρα, την κα Πετρίδου Μαρία, τον κο Μάρκου Κωνσταντίνο «Καφέ Γειτονιά»

Το Σύλλογο Κοζάνης «Σταγόνα Ελπίδας» για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλη τη γραφειοκρατία.

Τα κορίτσια μας για τη διανομή του φυλλαδίου μας

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και συνεχίζουμε….

 

Αφήστε μια απάντηση