Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π .Ο.Σ.Ε.Α), ιδρύθηκε το 1987 και η τελευταία τροποποίηση του Καταστατικού της έγινε στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με αρ. απόφασης 8154 της 21/12/2009.

Είναι η αντιπροσωπευτικότερη μη Κερδοσκοπική Εθελοντική Οργάνωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία στην χώρα μας. Έχει Μέλη της σε όλες τις περιφέρειες τις χώρας μας που προσπαθούν να μετατρέψουν τους αιμοδότες αναπλήρωσης σε τακτικούς εθελοντές αιμοδότες και επίσης ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν για τις δύο πανανθρώπινες ιδέες της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών Σώματος.

Εκπρόσωπος  του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ομοσπονδίας μας είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας , Νόμος 3402, αρ. φύλλου 258/17-10-2005.

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας μας είναι μέλη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Οργανισμών Εθελοντικής Αιμοδοσίας (FIODS) καθώς και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, 18-30 ετών. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια, έχει σύμμαχο την Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία συγκροτείται από εθελοντές στην συνείδηση, αλλά επαγγελματίες στην προσφορά.

Αρχική

Tags :

Αφήστε μια απάντηση