Πρόσκληση: Τελετή αφής της 21ης Λαμπαδηδρομίας

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής της 21ης Λαμπαδηδρομίας του Συλλόγου Εθελοντών, Αιμοπεταλιοδοτών, Αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών ‘Προσφορά Ζωής’ σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας.

Η άφιξη της φλόγας θα γίνει με ιδιαίτερη λαμπρότητα, την αρμόζουσα επισημότητα και την παρουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των συνεργαζόμενων με τον σύλλογο μας οργανισμών και φορέων.

Σας καλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Ο πρόεδρος                                                                     Η γραμματέας

Χρυσίδης Κυριάκος

Πρόγραμμα 21ης Λαμπαδηδρομίας  

  1. Ώρα συγκέντρωσης στις 18:30 στο Μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων (Μπροστά από το 2ο Γυμνάσιο της Αριδαίας), απ’ όπου θα ξεκινήσει και η λαμπαδηδρομία.

Στο σημείο θα βρίσκεται ένας επικεφαλής με βανάκι, ο οποίος θα μοιράζει μπλουζάκι για όποιον δεν είχε λάβει νωρίτερα, νερά, αναψυκτικά και δάδες.

  1. Διέλευση της φλόγας από λαμπαδηδρόμους στους δρόμους και στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης με τερματισμό στην κεντρική πλατεία.
  2. Άναμμα της φλόγας στον τερματισμό και ώρα 19:00.
  3. Απονομή επαίνων στους συμμετέχοντες λαμπαδηδρόμους.
  4. Βράβευση των εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών του συλλόγου “ Προσφορά Ζωής “
  5. Ευχαριστήριο – Χαιρετισμοί
  6. Συναυλία

Εκτός από τη τελετή αφής της φλόγας στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, θα υπάρχουν 3 σταντ για ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά βλαστοκυττάρων καθώς και δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών. Επίσης θα υπάρχει κομμωτής για την δωρεά μαλλιών σε ασθενείς με καρκίνο.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής, καλούμε όλους εσάς να κατανοήσετε την ιδιαιτερότητα της και να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι:

Σύλλογοι , Οργανισμοί , Οργανώσεις, Φορείς, Όμιλοι, Μοτολέσχες, Αθλητικά και Πολιτιστικά Σωματεία, Σχολεία, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Φορείς της Εκπαίδευσης Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, Μεμονωμένοι Εθελοντές, Αιμοδότες και Λαμπαδηδρόμοι.

Είτε τρέχοντας, είτε με αυτοκίνητο – ποδήλατο κλπ. αρκεί να βρίσκεται στις 18:30 στο σημείο συνάντησης που ορίζει το χωριό του.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

Πρόεδρος του συλλόγου Χρυσίδης Κυριάκος 6942984918

Αντιπρόεδρος του συλλόγου Μπάδος Παντελής 6980306578

Γραμματέας του συλλόγου Χατζηιωαννίδου Βασιλική 6987429409

Τηλέφωνο γραφείου 2384024497

Ευχαριστούμε