ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Μέσα σε εγκάρδιο και θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 4 Ιουνίου, η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας .Σ.Ε.Α. σε αίθουσα του Υπουργείου Υγείας.

Το Σύλλογο “Προσφορά Ζωής” Αλμωπίας εκπροσώπησε τα δύο εκλεγμένα μέλη, ο Πρόεδρος Κυριάκος Χρυσίδης και η Γεν. Γραμματέας Εγγλέζου Μαρία.  Οι αντιπρόσωποι μας παρευρεύθηκαν για πρώτη φορά σε δια ζώσης Γενική Συνέλευση. Παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι συλλόγων από όλη την Ελλάδα με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τις δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2022 με στόχο την εθελοντική αιμοδοσία.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχης Υγείας κ. Φραγγίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κα Φραγγίδου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε ο κος Χρυσίδης Κυριάκος ο οποίος είναι αναπληρωματικό μέλος που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα, με τις γνώσεις του για την καθοδήγηση των τοπικών συλλόγων μέλων της ΠΟΣΕΑ όσον αφορά την καλύτερη εκπαίδευση και οργάνωση σχετικά με τα αιμοπετάλια.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ