Αιμοδοσία 17/05/2023 – Ημέρα μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας του Πόντου

Α.π. 61/2023
Δελτίο τύπου

Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

 

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής» σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Ριζοχωρίου, τον Λαογραφικό Σύλλογο Ποντίων Αψάλου, την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας, τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου, τον Μορφωτικό Σύλλογο Κωνσταντίας και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας (Φ.Ο.Α).

Η αιμοδοσία υλοποιήθηκε στο ξενοδοχείο LIDRA στην Αριδαία όπου και έγινε λήψη δείγματος για μυελό των οστών. Στην είσοδο του ξενοδοχείου υπήρχε πλούσιο πρωινό από ποντιακά εδέσματα για τους αιμοδότες μας, τα οποία φτιάχτηκαν από τις γυναίκες των συλλόγων. Ο κόσμος ενημερώθηκε για την δωρεά βλαστοκυττάρων, τα αιμοπετάλια και την δωρεά μαλλιών παράλληλα με την αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη δράση μας, τους ποντιακούς συλλόγους που συμμετείχαν μαζί μας σε όλη την οργάνωση, τις γυναίκες των συλλόγων για τα ποντιακά εδέσματα και τα γλυκά, την ποτοεμπορική «Παντελίδης» για τους χυμούς, το ζαχαροπλαστείο «ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ» για τα γλυκά, το ξενοδοχείο LIDRA για την άριστη φιλοξενία και φυσικά την αιμοδοσία του Γ.Ν Έδεσσας.

Σας περιμένουμε στην επόμενη δράση μας που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2023 (Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη) στην πρώην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αριδαίας και θα φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής των μικρών μας φίλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας prosforazoisalmopias.gr.

Ακόμη μπορείτε να μας βρείτε στα social media και στα τηλέφωνα:
Κινητό: 6955508219
Σταθερό : 2384024497
Facebook: προσφορά ζωής
Instagram: prosforazois. aridaia
Με εκτίμηση το Δ.Σ
Από την εθελοντική αιμοδοσία της 17/05/2023